Roxette cântă în această seară pe Cluj Arena

Roxette cântă în această seară pe Cluj Arena, unde sunt așteptați peste 20 de mii de spectatori. Organizatorii evenimentului spun că au fost epuizate biletele la peluză şi la sectoarele VIP şi Golden Circle.

“Aşteptăm în jur de 20.000 de oameni pe stadion la concertul susţinut de trupa Roxette. Avem sectoare unde vânzarea este închisă, cele de VIP, Golden Circle şi peluză. Mai sunt bilete în celelalte sectoare, cele mai puţine la Tribuna I şi Tribuna II, şi sperăm să ajungem la peste 25.000 de persoane, ar fi grozav. Cluj Arena este senzaţional şi era păcat să nu fie folosit pentru astfel de concerte. Cei de la Roxette au cerut un meniu ardelenesc şi vor să cunoască bucătăria locului, vor sărmăluţe, dar şi cărţi despre arhitectura şi istoria Clujului şi a Transilvaniei. Au mai cerut zece feluri de iaurt românesc şi le-am pregătit şi o sticlă de palincă. Staff-ul trupei cuprinde sub 50 de persoane”, a spus directorul firmei organizatoare a evenimentului. Și cei doi componenţi ai trupei Roxette, Per Gessle şi Marie Fredriksson, au transmis un mesaj fanilor care vin să îi vadă joi seară, în care au spus că abia aşteaptă spectacolul din Cluj-Napoca, “inima Transilvaniei”. Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate de aproape 300 de jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali, traficul rutier în zona stadionului urmând să fie restricţionat pe anumite străzi. Potrivit organizatorilor, în incinta Cluj Arena nu va fi permis, printre altele,  accesul cu sticle, cutii de băutură, alimente, artificii, sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, fanii nu au voie să intre pe stadion nici cu umbrele. Concertul Roxette are loc joi seară, de la ora 21.15, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. În deschidere  vor cânta trupele Les Elephants Bizarres şi Grimus. Roxette, care este o trupă pop-rock din Suedia s-a format în anul 1986. Printre piesele care i-au consacrat pe cei doi membri Roxette se numără „Listen to Your Heart”, „The look”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love” şi „Joyride”.

În 2002, Marie a fost diagnosticată cu cancer cerebral şi a trecut printr-o operaţie complicată. Cei doi au reluat concertele după şapte ani.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu