Rovio a lansat Angry Birds Space

Angry Birds Space este noua versiune a celui mai popular joc de mobil. De data aceasta actiunea se petrece in spatiu, dupa cum si numele jocului sugereaza. Angry Birds Space poate fi descarcat atat pe iPad, iPhone si iPod cat si pe terminale cu Android.

Pentru a juca Angry Birds Space pe dispozitivele Apple trebuie sa scoateti din buzunar 0.99 de dolari, pentru versiunea normala, sau 2.99 dolari pentru versiunea HD dedicata iPad-ului. Acesta se poate lua de pe iTunes. Pe Android jocul este, asa cum v-ati obisnuit, gratuit insa poate sa prezinte reclame. Acesta se gaseste in Google Play.

In trei zile de la lansare jocul a reusit, dupa spusele celor de la Rovio, sa atinga un nou record la numarul de descarcari: 10 milioane.

Compania nu a spus pentru care dintre cele trei platforme numarul de descarcari a fost mai mare. Pe viitor jocul va avea nivele noi, cumparabile. Tot in planuri este si versiunea pentru sistemul mobil de operar de la Microsoft – Windows Phone. Initial au spus ca nu doresc sa lanseze prea curand o versiune pentru platforma Windows, apoi s-au razgandit.

O versiune pentru browser nu se stie daca vom avea, dar una pentru PC exista deja. Se poate juca demo aici sau se poate cumpara pentru 6 dolari.