“România sălbatică” a ajuns la Constanța (VIDEO)

Inițiatorul proiectului a cutreierat parcurile din întreaga țară pentru a surprinde unicitatea locurilor și pentru a dezvălui frumusețea țării. Imaginile vorbesc de la sine iar trecătorii au rămas muți de uimire și au fost totodată plăcuți suprinși.

Cei mai mulți dintre trecătorii care s-au oprit să admire fotografiile nu știau că imaginile sunt din România.

“România Sălbatică” ne aduce aminte că avem cea mai mare biodiversitate din uniunea Europeană și avem datoria să protejăm valorile naturale. Parcurile au un viitor sigur, atâta timp cât oamenii nu uită de importanța lor și sunt promovate.

Fotograful a cutreierat zeci de parcuri şi a întâmpinat tot atâtea dificultăți pe parcursul expedițiilor. A ajuns în locuri în care nu călcase picior de om, zone sălbatice și a avut parte de condiții meteo nefavorabile. Cu toate acestea nici o clipă nu s-a gândit să renunțe.

Fotografiile expuse au fost făcute în cele 28 de parcuri naționale din România. Rezultatul final va fi prima colecție publică de fotografii de calitate din ariile protejate, urmând ca site-ul să devină o bancă de imagini cu cele mai sălbatice și totodată spectaculoase peisaje din ţară.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Viorel Cotleț