România este considerată țara cu unele dintre cele mai frumoase femei din Europa

Studiul arată că Bucureştiul, Clujul şi Râmnicu Vâlcea au cele mai bune condiţii de viaţă pentru bărbaţi. Dintre acestea, Râmnicu Vâlcea este considerat paradisul burlacilor români, pentru că aici aproape jumătate dintre femei sunt singure. Pe locurile următoare se află Iaşiul, unde 45 % dintre femei nu au un partener şi Sibiul cu 44%.

Capitala câștigă detașat la capitolul cele mai frumoase femei. Asta e părearea a peste 17 % dintre bărbaţii chestionaţi care au pus Bucureştiul pe primul loc la acestă categorie. Pe locul doi, se situează moldovencele din Iaşi, cu 13,5 la sută, urmate de ardelencele din Cluj-Napoca, cu 9 %.

Bărbaţii ar putea să se răsfeţe şi în Cluj Napoca, Galaţi şi Bucureşti. În aceste oraşe sunt cele mai mari suprafeţe de spaţii verzi, propice grătarelor și, implicit, consumului de bere…

Acest studiul a fost realizat la comanda unui producător de bere în 11 oraşe din ţară.  Informațiile au fost obținute prin metoda desktop-research, dar şi printr-un chestionar on-line, la care au răspuns 1262 de bărbaţi cu vârsta de peste 18 ani.

Mai multe detalii si imagini in jurnalele Litoral TV

Redactor: Raluca Damian