Ritmuri de salsa la Constanța (VIDEO)

Festivalul Latin Fever Fest, aflat la a II a ediție  a debutat noaptea trecuta intr-un club din centrul orașului Constanța. Cele 3 cupluri de dansatori profesioniști invitați special din afara granițelor pentru prima seară a concursului au incins atmosfera. Pe scenă au urcat și campionii mondiali din Puerto Rico la salsa.

Organizatorii festivalului Cu aceeasi ocazie vom organiza cea de-a doua editie a concursului de amatori: “Cupa Latin Fever”. Speram ca acest concurs sa fie o “incalzire” pentru cei care doresc sa participe la sectiunea de amatori a calificarilor “World Latin Dance Cup” din septembrie. Castigatorul Cupei Latin Fever merge direct in finala de la amatori din cadrul concursului de calificare pentru Wolrd Latin Dance Cup..
Va propunem 2 zile de workshopuri cu toti invitatii nostri de seama, dar si 3 super petreceri in bine cunoscutul club Latin Fever.de ritmuri latino le-au pregătit pasionaților de dans un weekend incendiar la malul mării.

Prima zi a debutat cu cele mai fierbinți cupluri de dansatori profesioniști, care au oferit un spectacol de zile mari. Anita și Adrian sunt caștigătorii capionatului mondial din Puerto Rico, și invitații speciali ai evenimentului.

Pe ringul de dans au evoluat și cuplul spaniol Andrea şi Silvia, câștigătorii locului 5 la bachata, Gerardo Jaquet & Vanesa Merida (Italia) şi Evgeni şi Lili din Bulgaria, care au făcut adevarate demonstrații de dans, spre încântarea impătimiților de stilurilor latino.

Sambata seara urmează să se dea startul concursului de amatori: „Cupa Latin Fever“, distracție se va întinde pe durata a trei zile, pan pe 3 iunie. Cei mai buni dintre dansatori au şansa de a intra automat în finala pentru „World Latin Dance Cup“, eveniment ce va avea loc in septembrie, la București.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc