RIM a lansat OS 2.0 pentru Blackberry Playbook

Avem o veste buna pentru posesorii de tablete Blackberry: RIM a lansat  OS 2.0 pentru Playbook, un update important al sistemului de operare care aduce o serie de functionalitati noi.

Cele mai relevante schimbari sunt legate de integrarea suportului pentru email si accesul la aplicatiile Android direct de pe Playbook. Research in Motion spera ca update-ul va impulsiona vanzarile tabletei Blackberry. Prin integrarea email-ului, posesorii de Playbook pot beneficia acum de un Inbox unificat ce va afisa toate conturile de posta electronica.

De asemenea, Calendarul si Contactele benericiaza acum de integrare cu retelele sociale precum Facebok, Twitter si LinkedIn. S 2.0 pentru Blackberry Playbook

Blackberry Bridge este o alta noutate care permite celor care au si un smartphone BB sa controleze tableta Playbook cu ajutrul mobilului.

Cei de la RIM au mai anuntat pe site-ul oficial Blackberry ca posesorii de Playbook vor avea la dispozitie dupa upload-ul OS 2.0 de alte cateva mii de aplicatii noi, dar si de diverse aplicatii Android. Din pacate, oficialii RIM nu au specificat un numar in cazul aplicatiilor Android disponibile pe Playbook.

Pentru descarcarea update-ului accesati BlacBerry.com iar pentru un tutorial pentru descarcarea Playbook OS 2.0 si instalarea update-ului accesati Blogul Oficial Blackberry.