Richard Clayderman, la Constanța

Anul 2017 se anunță unul foarte atractiv pentru iubitorii de muzică de calitate, mai multe nume sonore din industria muzicală internațională punând România pe list țărilor în care vor concerta. Chiar dacă Bucureștiul sau Clujul reprezintă principalele gazde ale marilor concerte, nici Constanța nu va fi ocolită. Cine va cânta în orașul de la malul mării, aflați în cele ce urmează.

Unul dintre cei mai apreciați pianiști din lume, francezul Richard Clayderman revine in Romania, in 2017, într-o serie de concerte menite să celebreze femeia, turneu care se va desfasura sub semnul iubirii si sensibilitatii. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul, va asigura coloana sonora a unei primaveri romantice. Richard Clayderman va sustine un concert în Constanta, la Sala Sporturilor, pe 9 martie. Cei care îndrăgesc muzica pianistului francez, vor avea, astfel, ocazia să asculte prelucrări după piese celebre, precum Women in Love, I Will Always Love You sau celebra Baladă pentru Adeline.

Intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine. Într-o carieră de mai bine de 40 de ani, artistul a inregistrat peste 1200 de melodii, având vanzari de peste 150 de milioane de copii de discuri. Richard Clayderman va fi acompaniat, in turneul din România, de Camerata Regala si va mai concerta la Timișoara, Târgu Mureș, București și Galați. Biletele puse la vânzare constă între 150 lei si 250 lei.

Redactor: Paul Alexe