Rezultatele raziilor de sâmbătă ale polițiștilor

Acțiunile polițiștilor, desfășurate  sâmbătă seara i-au făcut pe unii șoferi pietoni, iar altora le-au mai subțiat portofelul, prin aplicarea unor amenzi, după ce s-a constatat că s-au abătut de la respectarea regulilor de circulație. Nu au fost vizați numai șoferii, ci și proprietari de localuri și agenții de securitate.

Sâmbătă noapte, în intervalul orar 21.00 – 02.00, polițiștii din cadrul IPJ Constanta, Serviciile de Ordine Publică și Rutier, alături de colegii de la cețiile rurale, au organizat o nouă razie pe linia faptelor cu violență, paza bunurilor și valorilor, munca la negru și disciplinarea conducătorilor auto care conduc sun influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. Astfel,  37 de polițiști au legitimat 179 de persoane, au controlat 127 de autovehicule, au aplicat 23 de sancțiuni contraventionale in cuantum de 4.315 lei și au constatat o infractiune. Totodata, 3 permise de conducere au fost retinute pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

De asemenea, in ceea ce priveste sistemele de securitate au fost verificate doua unitati, 3 persoane din sistemul de paza sin interventie au fost verificate, legitimate un numar de alte 25 de persoane, fiind aplicate doua sancțiuni contraventionale in cuantum de 4.000 de lei.

Redactor: Daniel Albu