Rezultate frumoase pentru sportivii de rugby

Cei mai importanți oameni din cadrul clubului sportiv ”Cleopatra „ au prezentat rezultatele activității competiționale pentru anul 2019.

S-au stâns la un loc oameni mai vechi și mai noi din viața rugby-ului constănțean pentru a cântări cât mai precis aceste realizări. Cuvântul de deschidere l-a avut Vasile Chirondojan, în calitate de președinte al clubului.

Și Primăria Constanța și-a prezentat punctul de vedere cu privire la activitatea de până acum dar și proiectele de viitor ale clubului.

Un aspect subliniat de către ambele personalități sportive a fost acela că orașul Constanța prin clubul de sport „Cleopatra” nu trebuie să mai fie o pepinieră pentru alte centre de profil din țară sau străinătate ci trebuiesc gândite și găsite soluții, astfel încât sportivii formați aici să dea mai departe rezultate tot aici, pe plan local . Astfel, notorietatea Constanței la nivel de rugby să redevină ce a fost odată.

La eveniment au fost prezenți și antrenori și reprezentanții liceului tehnologic „Gheorghe Duca”, instituție cu care clubul are o legătură strânsă.

Concluziile ședinței de final de an au arătat că locul I pe care se situează în prezent clubul sportiv ”Cleopatra„ trebuie să constituie un imbold pentru crearea unui spațiu sportiv în care antrenamentul și competiția să meargă mână în mână cu educația, cu școala și astfel să se creeze un sport durabil cu ecouri frumoase în timp.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima