Rețea destructurată în Constanța (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GZTfVFkgxf8[/youtube]La primele ore ale dimineții trupele speciale de luptători, polițiștii și jandarmii au descins în forță la adresele persoanelor vizate. Au fost verificate opt domicilii din Constanța și Mangalia, unde locuiesc principalii suspecți în dosarul de proxenetism și prostituție.

La Constanța, cartierul mărginaș Palazu Mare a fost în vizorul oamenilor legii. Opt persoane au fost escortate la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri.

Pe parcursul orelor de audieri, în fața secţiei de poliţie au stat în permanență rude și apropiați ai celor reținuți. Este vorba despre doi bărbați suspectați că ar fi capii unei rețele de proxenestism și prostituție. Aceştia ar fi racolat mai multe fete tinere pe care le plasau în diverse locații din cele două orașe pentru a-și vinde serviciile. La Mangalia, în urma audierilor, cercul de suspecți s-a restrîns la o singură persoană, o femeie care ar fi fost implicată, alături de constănțeni, în conducerea rețelei infracționale.

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz pentru a da de urma tuturor celor implicați și pentru a verifica eventualele conexiuni cu alte spețe similare. De asemenea, urmeză să fie documentată întreaga activitate infracțională a principalilor suspecți. Pe numele celor trei persoane vizate au fost emise mandate de reținere pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentate în fața procurorilor constănțeni, care vor dispune măsurile legale necesare.

Acesta este al doilea caz instrumentat de autoritățile constănțene ce are în prim plan proxenetismul și prostituția. La finalul săptămânii trecute, alți doi indivizi au fost arestați preventive pentru 29 de zile ,sub acuzația de proxenetism, lipsire de libertate și loviri sau alte violențe, în formă continuată.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.