Restricţiile de pe Podul de la Agigea ar putea deveni istorie

Cozile interminabile, care se formau uneori până la intrare în municipiul Constanţa, au determinat autorităţile să ia măsuri în ceea ce priveşte traficul pe Podul de la Agigea.

Asta deşi primarii din sudul litoralului au cerut mărirea limitei de viteză la 70 de km, pentru a fluidiza traficul. În plus, vor fi adăugate şi alte restricţii, pentru siguranţa şoferilor.

De aproape 1 an de zile, pe DN39, pe Podul de la Agigea se efectuează lucrări de reabilitare. De atunci, termenul de finalizare se tot schimbă. Așa se face că în capătul sudic este indicată o dată, iar în partea de nord indicatorul arată alt termen. Conform uneia dintre pancarte, lucrările ar trebui să se încheie pe 7 august 2013, în timp ce cealaltă ne spune că se vor finaliza tocmai pe 9 februarie 2014. (aici vreau mare fiecare cadru cu datele respetive de pe panouri, pus pe zoom dacă se poate). S-ar putea ca reprezentanții CNADNR să pregătească o surpriză şoferilor, în ceea ce priveşte termenul real de finalizare al lucrărilor de pe Podul de la Agigea.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Ionescu