Restricții de trafic în Constanța

Evenimentele organizate în Constanța cu ocazia Zilei Naționale a României impun restricții de trafic în municipiu. Primăria Constanței a transmis o informare publică cu privire la zilele și sectoarele de drum afectate de aceste măsuri.

Pentru ca evenimentele dedicate Zilei Naționale a României  să se desfășoare în condiții optime, organizatorii au instituit mai multe măsuri care privesc siguranța și ordinea publică.

Luni, 26 și vineri, 30 noiembrie, de la ora 16.00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale. Vineri, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale precum și parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor și cea de pe Aleea Daliei.

Marți, 27 noiembrie și sâmbătă, 01 decembrie, de la ora 09.00, traficul rutier va fi restricționat total pentru toate categoriile de autovehicule, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, respectiv 1 Decembrie 1918, precum și între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Tomis. Excepție fac mijloacele de transport în comun care aparțin R.A.T.C. Constanța. Acestea vor circula, după cum urmează:

  • în intervalul orar 09.00 – 11.00, se va circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis;
  • în intervalul orar 11.00 – 12.00, circulația mijloacelor de transport în comun va fi oprită;
  • în intervalul orar 12.00 – 14.00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.

Redactor: Mihaela Țânțaru