Restricții de circulație de Bobotează în Constanța

Primăria Municipiului Constanța informează că circulația autovehiculelor în zona peninsulară va fi restricționată timp de două zile, pentru o mai bună desfășurare a manifestărilor prilejuite de Bobotează.

Primăria Municipiului Constanța anunță constănțenii că pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor prilejuite de sărbătoarea de Bobotează, circulația va fi restricționată în anumite porțiuni din zona peninsulară.

„Începând cu data de 4 ianuarie, ora 18:00, şi până în data de 6 ianuarie, pe strada Arhiepiscopiei, pe tronsonul delimitat de strada profesor Ion Cantacuzino şi bulevardul Regina Elisabeta va fi amenajat un perimetru de siguranță în interiorul căruia se va interzice accesul, oprirea, parcarea şi staționarea autovehiculelor neautorizate.

Începând cu data de 5 ianuarie, începând cu ora 16:00, se va interzice oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe bulevardul Regina Elisabeta , zona cuprinsă între Poarta 1 și Acvariu.”

Participanții la eveniment sunt sfătuiți să utilizeze parcările special amenajate  de la Poarta1, Judecătoria Constanța și Portul Turistic Tomis.

Redactor: Isabela Boantă