„Rendez-vous duminical”, o experiență frumoasă

Draga și talentata noastră colegă, Liliana Cazan este un om dedicat artei, un suflet care bucură și încântă prin tot ceea ce face!

O dată în calitate de actriță, iubire descoperită încă din copilărie și cărei i-a dedicat întreaga formare profesională și o dată în calitate de om de televiziune. Pentru că oamenii frumoși sunt generoși, Liliana Cazan, pleacă de la munca ei de la Teatrul de Stat Constanța sau de la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari unde este doamna profesoară pentru toți care vor să pătrundă tainele meseriei de actor și vine la redacția Litoral tv pentru emisiunea „Randez-vous duminical” unde numitorul comun este tot arta. Prin acest format emblematic pentru postul nostru, Liliana vrea să lumineze serile de duminică ale tuturor telespectatorilor noștri!

“Randez-vous duminical” intră în casele dumneavoastră în fiecare duminică de la ora 20 cu multe surprize frumoase și oameni talentați. Ediția în reluare o puteți viziova lunea de la ora 10:30. Vă dorim vizionare plăcută și timp de calitate petrecut în fața televizorului cu frecvența pe Litoral TV!

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima