Renault și-a lansat cel mai nou model de mașină

Noul Talisman vine în trei niveluri de echipare, cu un preț începând de la 21 de mii 800 de euro cu TVA inclus. Confort și tehnologie sunt două cuvinte care descriu cel mai bine acest model.

Noul Renault Talisman a obținut cinci stele la testele EuroNCAP și este singurul model din clasa sa care combină sistemul 4Control cu amortizoare reglabile electronic. Acest aspect face ca vehiculul să fie foarte agil și stabil indiferent de tipul traseului. Pe lângă siguranță, noul Renault Talisman poate fi lăudat și pentru inovațiile high-tech. Tableta multimedia conectată Renault T-Link2 controlează, pe lângă funcții clasicede navigație, audio și climatizare, și pe cele de asisteță la condus. Cei care vor să facă un test drive cu acest model o pot face începând de sâmbătă, 12 martie.

Mașina vine cu trei niveluri de echipare. Pachetul de bază cuprinde echipamente precum faruri de zi cu tehnologie LED, cruise control, frână de parcare asistată, sistem de asistență la pornirea din rampă, senzori de ploaie și de lumină, tablou de bord digital, oglinzi retrovizoare reglabile electric și degivrante, climatizare automată bi-zonă cu senzor de toxicitate.

Prin lansarea acestui nou model, Reanult începe, astfel, reînoirea gamei de mașini berline.

Noul Renault Talisman se bucură de trei ani de garanție sau 150.000 de km, șase ani de garanție anticoroziune pentru caroserie și trei ani pentru vopsea. Pentru mai mult detalii, reprezentanții Renault vă așteaptă la showroom-ulul de pe bulevardul Tomis numărul 393, Constanța.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea