Regulile de circulatie sunt facute pentru a fi ignorate (VIDEO)

Regulile de circulatie sunt facute pentru a fi ignorate. Cel putin asta demonstreaza atitudinea unor soferi din Constanta. Daca in urma cu doua zile va aratam ignoranta pietonilor care se strecoara printre masini, fara sa le pese ca pot fi victimele unor accidente rutiere in orice moment, nici soferii nu stau mai bine la acest capitol. Vedeti si dumneavoastra cum se comportă in materialul urmator.

Luam din nou bulevardul Tomis, una dintre arterele cele mai circulate din municipiul Constanta. In doar cateva minute nu mai putin de 15 autoturisme taie banda dubla continua care delimiteaza cele doua sensuri de mers.

Fie ca incearca sa intre pe o strada, sau intorc pentru a merge in alta directie, soferii ignora total regulile de circulatie. Faptul ca nu au voie sa faca aceste lucruri in zona respectiva nu reprezinta nici un interes pentru ei. Mai mult decat atat, nici pietonilor care traverseaza pe zebra nu le acorda prioritate, astfel ca acestia sunt nevoiti sa puna piciorul pe trecere si sa astepte sa vada daca soferii au bunavointa de a-i lasa sa traverseze.

De incetinit inainte de zebra nici nu mai poate fi vorba astfel ca de multe ori oamenii sunt loviti in plin chiar pe marcajul pietonal.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Alex Brinzaru