Regata Marilor Veliere se întoarce la Constanța

Spectacolul pe apă se va desfășura timp de 4 zile si 3 nopți. In acest interval in fiecare seara cei mai indragiti interpreti vor concerta in port. Intrarea este gratuită pe tot parcursul evenimentului.

13 veliere vor lua startul la cea a doua ediție a Regatei Marilor Veliere. Dintre acestea, 6 se află în premieră la Constanța. Navele vor ajunge în port joi dimineață, între orele 8 și 12. Trupele Cvartet Anima și Vama vor fi prezente în Constanța pe 8 septembrie pentru a oferi un super concert. O alta vedetă care va face un show de neuitat este Loredana Groza.

Cei prezenti vor avea prilejul sa participe la un spectacol complet de sunet, lumini, teatru și dans alături de Ciuleandra, jocuri marinărești  dar și cântece și dansuri ale etniilor dobrogene.

Evenimentul ține capul de afiș al începutului de toamna. Este o ocazie unică să poti vizita gratuit unele dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume.

Navele vor pleca din port abia duminică, începând cu ora 16, urmând să încheie Regata Marilor Veliere cu o paradă de-a lungul coastei orașului Constanța.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes