Reduceri de peste 30% pentru sezonul estival 2017

1 mai de “foc” pentru litoralul Românesc. Conducerea Federației Patronatelor din Turismul Românesc  în colaborare cu Primăria Constanța își propun ca pe 20 aprilie, stațiunea Mamaia să fie gata pentru a-și primi vizitatorii.  Primii turiști vor sosi la Mamaia pe 27 aprilie pentru a sărbători ziua de  1 mai.

1 mai se anunță în forță și anul acesta pentru litoralul românesc.

Investitorii și hotelierii din Mamaia au început pregătirile pentru a-și primi turiștii.  Potrivit Vicepreședintelui  FPTR, primii vizitatori își vor face apariția pe 27 aprilie.Dacă stațiunea Mamaia pare a fi pregătită pentru sezonul estival 2017, nu același lucru se poate spune despre sudul litoralului

Hotelierii vin însă și cu vești bune. Anul acesta cei care vor veni la mare vor avea parte de reduceri substanțiale dacă își achiziționează acum pachetele turistice  pentru sezonul estival.

Reducerile pot ajunge chiar și până la 40% în sudul litoralului. Hotelierii au lansat deja oferte de sejur pentru două și trei zile. Pentru minim trei zile la malul Mării Negre, un pachet într-un hotel de trei stele pentru două persoane, ajunge la 180 de ron pe zi. Cei care își doresc să petreacă mai mult de trei zile pe litoralul Românesc, vor beneficia de reduceri de până 40% din prețul camerei.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea