Red Hot Chilli Peppers vine în România

 

Membrii formaţiei Red Hot Chili Peppers vor să fie în formă maximă la Bucureşti. Prin urmare, staff-ul trupei a solicitat organizatorilor să asigure în culise o cameră de relaxare în care Anthony, Flea, Josh şi Chad să se poată destinde. Situată în backstage, aproape de dressing-ul artiştilor, această încăpere pentru meditaţie nu trebuie să fie sub nicio formă de culoare albastră, însă trebuie să fie cât mai aerisită, luminată natural şi amenajată cu draperii, covoare şi numeroase plante verzi. Totodată nu trebuie să lipsească o măsuţă de cafea, apa plată, berea fără alcool, lumânările parfumate, boluri cu fructe şi legume de sezon, brânzeturi şi prăjituri din orez. Pe lângă această cameră destinată exclusiv relaxării înainte de concert, trupa mai doreşte două cabine separate, izolate fonic, în care Chad Smith, toboşarul trupei, şi solistul Anthony Kiedis să poată repeta în voie cu o oră înainte de show-ul din Capitală.  Concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, pe Arena Națională, fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al ei,”I’m With You”.

Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea, chitară bas şi Anthony Kiedis, solist, buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990. Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu “The Red Hot Chili Peppers” şi continuând cu “Freaky Styley”, “The Uplift Mofo Party Plan”, “Mother’s Milk”, “Blood Sugar Sex Magik”, “One Hot Minute”, “By the Way”, “I’m with You”, “Stadium Arcadium” şi “Californication”,

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy. Red Hot Chili Peppers a revenit în forţă pe piaţa muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic “I’m With You”, al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante. Turneul de promovare a acestui album a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfăşurându-se în Europa.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu