Recunoștință la nivel înalt pentru unul dintre liceele constănțene

Elevii de la Liceul Teoretic Traian au obținut diplome și medalii la competiții internaționale unde au fost reprezentanții României.

Liceul Traian din Constanța se poate lăuda cu unii dintre cei mai inteligenți liceeni de la malul mării. Rezultatele acestora la olimpiadele internaționale au urcat România pe podium. Medaliile obținute la aceste competiții îi fac mândri atât pe ei, cât și pe profesorii care îi îndrumă, dar nu numai. Toții elevii liceului se mândresc și îi apreciază pentru munca depusă până să ajungă la aceste performanțe.
Astfel de diplome și recunoștințe fac din Liceul Teoretic Traian unul dintre cele mai bune licee constănțene.
Andrada este elevă în clasa a XI-a și spune că a muncit mult până să atingă performanța. Se gândește ca, pe mai departe, să urmeze cursurile facultății de medicină dentară.
Liceul Teoretic „Traian” Constanța a luat ființă în anul 1977, funcționând ca Grup Școlar Industrial, în perioada 1977-1990, având clase cu profil mecanic pentru liceu și școală profesională. În cadrul liceului se desfășoară mai multe proiecte, cele mai importante fiind proiectul ”Multiculturalitate în spațiul dobrogean- Suntem aici, suntem dintotdeauna” și „Youth in Europe”.