Record rușinos pentru Căile Ferate Române

Un tren, care a plecat din Arad duminica si ar fi trebuit sa ajunga la mare la primele ore ale diminetii de luni, a avut o intarziere nu mai putin opt ore! Oamenii au fost nevoiti sa suporte temperaturi de aproape 40 de grade Celsius in vagoane si sa astepte sa ajunga la destinatie, fara insa ca să li se spuna si cand se va intampla acest lucru.

O calatorie de cosmar: de asta au avut parte calatorii trenului interregio de la Arad, cu destinatia Mangalia. Nici nu pornisera bine la drum și au aparut primele probleme. În apropiere de Petroșani, din cauza alunecarilor de teren din zona si a calamitatilor provocate de vremea nefavorabila,  trenul nu a mai putut inainta. Timp de șase ore oamenii au asteptat sa se rezolve problema.

Cand credeau ca au scapat de probleme si vor putea ajunge in cele din urma la Mangalia, călătorii au avut parte de o noua surpriza neplacuta. La Lehliu, locomotiva s-a defectat, iar calvarul a continuat. Timp de alte două ore, oamenii au stat in vagoanele si s-au copt la temperatura de 40 de grade Celsius, fara apa si fara ca nimeni sa le spuna cand vor putea porni din nou la drum.

Putin inainte de ora 18, trenul a ajuns in cele din urma in gara Constanta si, 40 de minute mai tarziu, la Mangalia, destinatia finala. Pentru aceasta calatorie de cosmar oamenii au platit in jur de 150 de lei. Tot luni, alti zeci de turisti, care plecasera din Gara Constanta catre Bucuresti, au asteptat si ei mai bine de o ora si jumatate in camp, in apropiere de Cernavoda, dupa ce locomotiva garniturii a luat foc.