Record de premii pentru micuțele dansatoare constănțene

Record de premii pentru micuțele dansatoare constanțene. La sfârșitul lunii trecute, la București, a avut loc  Concursul International „Dance World Cup Romania”, desfasurat la Palatul National al Copiilor, acolo de unde talentatele fetițe s-au întors cu zeci de premii. Mai mult, școala de dans constănțeană s-a calificat la Marea finala Dance World Cup 2017 din Germania, ce va avea loc în acest an, în perioada 23 iunie – 1 iulie.

Concursul a strâns pe scenă peste 3.000 de participanţi, dintre care peste 80 de copii de la Joy 2 Dance, aceștia urcând pe podium 38 de coregrafii la toate categoriile, respectiv mini, children şi junior. Miza acestui concurs a fost calificarea în marea finală de la Offenburg, Germania.

Cu multă muncă, ambiție, concentrare, dar și talent, se poate ajunge la o astfel de reușită. Pentru acești copii talentați, dansul reprezintă mai mult decât mișcare.

De altfel, deși extenuant de multe ori, dansul este pentru ele felul de a trăi copilăria cu …talent. În urma calificării de la București, copiii împreună cu coregrafele vor participa cu 25 de coregrafii, in perioada 23 iunie – 1 iulie, la finala Dance World Cup 2017.

La concursul ce se va desfășura la Offenburg, în Germania, vor participa peste 40 de țări. Nu este prima oară când aceste dansatoare cuceresc podiumul.

Dance World Cup este un concurs internaţional ce se desfăşoară, an de an, în mai multe ţări europene. Coregrafiile ce se clasează pe primele trei locuri sau care primesc cel puţin 65 de puncte se califică automat pentru finala mondială. Felicitari, atât copiilor, cât și celor 3 profesoare de dans și succes la marele concurs!

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea