Recalibrarea ființei umane

O nouă publicație și-a făcut apariția pe piața din România. „Recalibrarea ființei” se dorește a fi un manual pentru toți oamenii care simt nevoia să se regăsescă și să înțeleagă care este rolul lor în propriile vieți. Pornind de la întrebarea „cine ești tu?”, manuscrisul a fost conceput de către autorul Mihai Lucian pe parcursul a patru ani, timp care a fost presărat cu frământări, acumulări de informații și experiențe, schimbări și răsturnări de principii.

Mihai Lucian, autorul cărții „Recalibrarea ființei”, a adunat până la un moment dat, multe experiențe, atât pe plan profesional, cât și personal. Dacă s-ar uita în urmă la toate realizările s-ar putea declara un om împlinit și fericit. Dar lucrurile nu au stat deloc așa. Tristețea și neîmplinirea interioară îi apăsau sufletul și anulau toate celelalte realizări. La un moment dat în viața sa când totul a devenit greu de suportat a simțit că trebuie să facă o schimbare și să se repoziționeze față de tot ceea ce înseamnă universul înconjurător. Astfel au început căutările, cercetările de specialitate și s-a născut cartea „Recalibrarea ființei”-Cine ești tu?

Pentru cei care își doresc să afle mai multe despre Mihai Lucian și cartea “Recalibrarea ființei” pot urmări în această seară de la ora 20:30 emisiunea „Radiografia zilei”, moderată de prof. univ. dr. Enache Tușa. Astfel, telespectatorii LTV vor avea ocazia să afle în detaliu care sunt învățămintele ce l-au ajutat pe autor să devină un om puternic și liber și nu în ultimul rând care sunt zilele în care Mihai Lucian va sosi la Constanța pentru a le oferi doritorilor cursuri gratuite de vindecare emoțională, spirituală și fizică.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet