Raze de lumină pentru Mihai Costea

Până acum Stănuţa Costea nu mai credea că există vreo sansă ca băiatul ei să beneficieze de consultaţii de specialitate şi tratamente. Lipsa banilor şi-a spus cuvântul atunci cînd familia a aflat că băiatul are un chist de aproape 3 cm la testiculul stâng. În loc de vizite la medici, mama s-a rugat ca fiul ei să trăiască, marcată de pierderea celuilalt copil, la numai 25 de ani. Băiatul cel mare a părăsit această lume după ce a făcut cancer tot la testicul. Acum însă un prim pas a fost făcut. Medicului homeopat, Cătălina Rudencu s-a alăturat campaniei  “Litoral TV învie speranța” şi a fost de acord să-l consulte pe Mihai.

Cu inima cât un purice Stănuţa Costea a stat alături de băiatul ei pe toată perioada anamnezei. Specialistul a aflat astfel istoricul medical al familiei, dar şi problemele de sănătate pe care le-a avut Mihai în trecut. Pe baza datelor adunate, Cătălina Rudencu a putut să-i prescrie băiatului un tratament pe bază de produse naturiste, însă diagnosticul va putea fi stabilit doar după un set complet de analize.

Concluziile medicului îi dau speranţe mamei. Stănuţa Costea a răsuflat uşurată când a aflat că specialistul este optimist în ceea ce priveşte evoluția stării de sănătate a lui Mihăiță. După multe luni de nelinişte, de lacrimi şi durere de fiecare dată când se gândea la situaţia fiului ei, acum mama priveşte cu speranţă. Urmează analizele care vor stabili în ce măsură chistul îi ameninţă viaţă băiatului. În inima mamei frica încă există, mai ales când işi aminteşte că fiul cel mare a murit de cancer.  Acesta este doar începutul acțiunilor menite să redea bucuria pe chipul Stănuţei şi o sansă la viaţă lui Mihai. Duminică începând cu orele 17.00 la Casa de Cultură din Năvodari va avea loc un spectacol caritabil. Toate fondurile strânse vor ajunge la familia Costea pentru acoperirea costurilor investigaţiilor medicale şi ale eventualelor tratamente. Pe scenă vor urca artiști cu vârste cuprinse între 6 şi 70 de ani, unii dintre ei premiaţi la festivaluri naţionale şi internaţionale. Publicul va avea ocazia să asculte de la melodii din folclor şi până la piese consacrate. Pentru ca Mihai să își recapete zâmbetul este nevoie de voi. Fiți alături de el duminică la Casa de Cultură din Năvodari!

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita