Războiul rece din Uniunea Social Liberală continuă

Prezent, sâmbătă, la Buzău, la Forumul Naţional România Europeană 2014-2020, senatorul PSD Mircea Geoană a afirmat că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri şi nu alături de social-democraţi, pentru a-şi da seama de valoarea lor reală. Totodată, în discursul lui Mircea Geoană s-a regăsit și un atac asupra lui Crin Antonescu, senatorul lăsând să înțeleagă că liderul PNL nu este recunoscător PSD pentru susţinerea de care beneficiază. Replica PNL-ului nu a întârziat să apară. Senatorul constănţean Puiu Haşotti îl acuză pe Mircea Geoană că este singurul vinovat pentru realegerea în funcţie a lui Traian Băsescu în 2009.

De asemnenea, senatorul PNL a mai spus despre Geoană că a reușit să iasă pe locul doi după ce a concurat singur la prezidențiale. Puiu Hașotti i-a solicitat lui Mircea Geoană să elibereze vila RA-APPS, pe care o ocupă ilegal.

Forumul Naţional România Europeană 2014-20202, la care a participat, sâmbătă, Mircea Geoană, a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare.

Redactor: Sorin Hulubei