Războiul apei continuă la Năvodari !!! (VIDEO)

Războiul apei continuă la Năvodari! După cinci zile în care furnizarea a fost oprită complet din cauza unei avarii RAJA, locuitorii oraşului au primit astăzi, o nouă lovitură! O ţeavă care alimentează câteva sute de gospodării a fost furată.

Este greu de crezut că cineva ar depune atâta efort pentru o bucată de metal care nu valorează mai nimic. În plus, conducta se află într-o zonă izolată, la marginea oraşului Năvodari, în care doar un cunoscător ar putea ajunge şi, colac peste pupăză, hoţii au “nimerit” tocmai segmentul prin care nu curgea apă în acel moment.

Doi tineri care se aflau în zonă au surprins hoţii când se pregăteau de plecare. Martorii spun că nu au intuit ce se întâmplă, pentru că bărbaţii erau foarte bine îmbrăcaţi şi conduceau un autoturim de marcă.

Din păcate pentru locuitorii oraşului Năvodari, partidele încearcă din nou să-şi facă imagine pe spatele oamenilor. Se pare că aceasta nu ar fi decât o nouă tentativă de a-l denigra pe primarul Nicolae Matei, singurul, de altfel, care a intervenit în favoarea cetăţenilor. Implicarea edilului a grăbit lucrările magistralei de la Ovidiu, a cărei defecţiune a lăsat oraşul fără apă timp de cinci zile.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Bogdan Inel