Răsfăț culinar pentru pacienții din spital

Pacienții Spitalului Clinic Județean Constanța vor fi răsfățați cu bucate pe alese, în ultima zi din an. Desigur, meniurile vor fi adaptate în funcție de afecțiunile fiecărui bolnav în parte. Pentru că încă ne aflăm în perioada sărbătorilor, mesele vor fi sfinţite de preoţii din spital şi abia după aceea servite bolnavilor.

Firma de catering care livrează mâncarea Spitalului Clinic Județean Constanța și Spitalului de Boli Infecțioase va pregăti un meniu de sărbătoare și în acest an  pentru pacienții internați, nevoiți să-și petreacă Revelionul pe patul de spital. Meniul va fi diferențiat pentru cei cărora li s-au recomandat restricții alimentare.

Ultima masă în regim special le va fi servită persoanelor suferinde în seara de Sfântul Vasile, când cei internaţi în spital vor primi file de peşte pane, salată boeuf sau varianta de regim – salată Stroganoff, cu piept de pui şi clementine. Anul acesta, îşi vor petrece sărbătorile pe patul de spital aproximativ 700 de bolnavi numai în Spitalului Clinic Județean Constanța, cărora li se adaugă cei din secţiile exterioare.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș