Rapper-ul Nelly, acuzat de viol

Rapper-ul american Nelly a fost arestat, vineri seară, după ce o femeie  l-a acuzat că ar fi violat-o după un concert susținut lângă Seattle. Tânăra susţine că artistul a agresat-o în autocarul cu care acesta se afla în turneu. Vedeta neagă acuzaţiile.

Potrivit poliției din localitatea Auburn, rapper-ul Nelly a fost reținut, în jurul orei locale 03:48, după ce o femeie a sunat la poliție, pentru a raporta un abuz sexual. Aceasta susține faptul că rapper-ul ar fi violat-o în autocarul cu care aceștia merg în turneu și care era parcat, la acel moment, lângă un supermarket Walmart.

Pe de altă parte, Nelly neagă acuzațiile. „Nu am fost pus sub acuzare, deci nu trebuie să plătesc o cauțiune. Am fost lăsat să plec, urmează o anchetă”, a scris Nelly pe Twitter.

Totodată, artistul a mai scris pe rețeaua de socializare că „acuzațiile false” l-au lăsat în stare de șoc.

De asemenea, și avocatul artistului a calificat acuzațiile drept „fabricate”. Poliția a anunțat faptul că ancheta în acest caz continuă.

Nelly a devenit faimos la începutul anilor 2000, câștigând în 2003 şi 2004 două premii Grammy.

Rapper-ul a mai fost arestat și în 2015, după ce poliția a găsit droguri și arme la bordul autocarului cu care mergea în turneu.

Redactor: Lavinia Barbu