RAJA și-a activat comandamentul pentru situații de urgență

Ca urmare a atentionariilor meteorologice de Cod Galben de vant puternic si vijelii, valabil pana vineri seara, S.C. RAJA a activat  Comandamentul pentru Situatiile de Urgenta. Echipele de interventie vor fi prezente in permanenta pentru a solutiona problemele cauzate de furtuna.

In urma atentionarilor meteorologice Cod Galben de vant puternic si ploi, S.C. RAJA S.A. a activat  Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, pentru preîntâmpinarea eventualelor probleme legate de alimentarea cu apă și canalizare.  Au fost constituite, astfel,  18 echipe de interventie pentru municipiul Constanta, iar alte 21  pentru restul judetului. Acestea vor asigura permanența în această perioadă.

RAJA își asigura abonati ca echipele de interventie vor depune toate eforturile pentru soluționarea tuturor  sesizariilor primite.  Singurele probleme care pot surveni sunt cele legate de lipsa energiei electrice.  Abonatii sunt rugați sa dea dovada de intelegere, deoarece echipele vor face tot posibilul pentru reluarea alimentării cu apă, imediat dupa solutionarea problemelor la rețelele electrice. Totodată, reprezentanții regiei fac apel catre toti consumatorii care întâmpină dificultăți, sa contacteze dispeceratul societatii la telefon 0241.924.

Redactor: Lavinia Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.