RAJA repară fântănile din Constanța

Fântânile arteziene din municipiul Constanța, o parte dintre ele aflate într-un avansat proces de degradare, au fost preluate în întreținere de RAJA Constanța. Astfel, operatorul de apă a început reabilitarea acestora, o parte dintre ele fiind deja puse în funcțiune.

Constănțenii se pot bucura din nou de farmecul și designul fântânilor ornamentale din Constanța și Mamaia. Chiar dacă în ultimul timp starea acestora a fost una ce lasa de dorit, din luna august, întreținerea și lucrările de reparații au fost preluate de SC RAJA Constanța. Astfel, cele 16 fântâni arteziene, aflate până acum în întreținerea Primăriei Constanța, au intrat într-un amplu proces de reabilitare, urmând ca în sezonul estival 2017, toate acestea să fie funcționale și modernizate.

Pe lângă constănțeni, și turiștii s-au arătat încântați de punerea în funcțiune a fântănilor.

Întrucât timpul de lucru este destul de scurt, fântânile au fost reparate doar din punct de vedere tehnic, însă, după cum ne asigură RAJA, după încheierea sezonului toate fântânile vor fi reparate și igienizate, mai ales bazinele.

Potrivit reprezentanților RAJA, alte trei fântâni din municipiul Constanța vor fi puse în funcțiune, acestea fiind în Parcul Far, în Zona Policlinicii 2  și în parcul Casei de Cultură.

Redactor: Daniel Albu