RAJA a prelungit activitatea Comandamentului

Având in vedere atenționările meteo de Cod Galben de vreme geroasă și viscol, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia prelungirii activității Comandamentului pentru Situații de Urgență, până luni – 09 ianuarie 2017, ora 20,00.

În cadrul Comandamentului, pentru intervenția rapidă sunt constituite zeci de echipe de intervenție care asigură permanența în toată această perioadă.

Reprezentanții companiei de apă asigură abonații că echipele vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Potrivit acestora, singurele probleme care pot apărea și care nu țin de operativitatea angajaților RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, respectiv defecțiuni cauzate de vânt la liniile electrice aeriene. În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Redactor: Daniel Albu