RAJA prelungește Comandamentul de Urgență

Având in vedere atenționările meteo de Cod Portocaliu de vreme geroasă, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia prelungirii activității Comandamentului pentru Situații de Urgență, până miercuri – 11 ianuarie, ora 08,00. În cadrul Comandamentului, pentru intervenția rapidă, sunt constituite zeci de echipe de intervenție, care asigură permanența în toată această perioadă.

Reprezentanții companiei de apă  asigură consumatorii că echipele de intevenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor RAJA sunt cele legate de lipsa energiei electrice. În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Redactor: Daniel Albu