RAJA, pregătită pentru codul galben de precipitații

comandament rajaÎn urma atenționărilor meteorologice de cod galben de ploi, vijelii şi grindină, pentru perioada 30 mai, ora 09.00 – 31 mai, ora 23.00, pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. a fost activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă și vor veghea la  asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului de distribuţie apă sunt cele legate de lipsa energiei electrice. În aceste condiţii, SC RAJA SA îi roagă pe abonaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele de permanență vor face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare sunt rugaţi să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Redactor: George Marinescu