RAJA, o nouă lucrare programată în Constanța

Distribuția apei potabile în municipiul Constanța va fi sistată în această săptămână și în după-amiaza zilei de joi. Întreruperea utilității vizează operațiuni de mentenanță a rețelei de alimentare cu apă, desfășurate de către RAJA S.A. în zona centrală a orașului.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de distribuție apă potabilă de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Jupiter, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă, joi, 27 septembrie, furnizarea apei potabile. În intervalul orar 13.30 – 16.00, vor fi afectați de lipsa aceste utilități consumatorii din zona centrală a orașului, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – IG Duca – Avram Iancu – Bd. Ferdinand – Mihai Viteazul – Traian – Piața Ovidiu – Mircea cel Bătrân – Mamaia – Bd. Tomis – Călărași și zona blocurilor de pe Aleea Lupeni.

În perioada menționată, vor avea apă cu presiuni reduse abonații din zona Piața Ovidiu și Peninsulă. Acelasi regim de furnizare al apei va fi valabil și pentru locuitorii din tronsonul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazul – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – IG Duca – Călărași – Ion Lahovari, precum și cei de  pe Aleea Garofiței, zona cuprinsă între străzile IL Caragiale și București.

RAJA S.A. cere scuze consumatorilor pentru neplăcerile create și îi asigură că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, cetățenii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata sistării furnizării apei.

Redactor: Mihaela Țânțaru