RAJA modernizează infrastructura

S.C. RAJA S.A. a finalizat încă un contract important pentru regiunea Constanța – Ialomița. Compania de apă a executat branșamente de apă și racorduri de canalizare,  care au permis unui număr mare de locuitori, din 23 de unități administrativ-teritoriale, să beneficieze de condiții civilizate.

Lucrările de modernizare a infrastructurii continuă. S.C. RAJA S.A. a încheiat contractul de executare a branșamentelor de apă și a racordurilor de canalizare în regiunea Constanța – Ialomița. Prin implmentarea proiectului a fost asigurată protecția sănătății populației și s-a diminuat considerabil impactul negativ al apelor uzate asupra mediului.

Proiectul vine în ajutorul consiliilor locale,  care nu au resursele necesare pentru realizare lucrărilor de infrastructură în domeniu și, de asemenea,dar și pentru o parte a populației, care nu dispune de forța financiară necesară pentru racordarea la sistemele de canalizare sau branșarea la noile rețele de aducțiune a apei potabile. În total au fost realizate 4638 de racorduri de canalizare și au fost executate 2000 de branșamente. Valoarea totală a proiectului a fost de aproximativ 37 de milioane de lei, fară TVA. Printre cele mai importante localități în care au fost executate lucrări se numără Năvodari, Agigea, Cernavodă, Medgidia, Ovidiu, Eforie, Mihail Kogălniceanu și Techirghiol.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea