RAJA, în topul companiilor din România

RAJA demonstrează că fondurile europene se pot accesa, dacă există proiecte concrete și specialiști care să le implementeze. În acest moment, compania a ajuns pe locul 5 la nivel național în privința absorbției de fonduri europene. Directorul general al regiei, Felix Stroe, dă asigurări că foarte curând RAJA va intra în top 3 al companiilor la toate nivelurile.

Așa cum a declarat și Marius Nica, Ministrul Fondurilor Europene, RAJA S.A. s-a evidențiat la nivel național în ceea ce privește absorbția de fonduri europene. Compania de apă este un exemplu în acest sens, iar directorul Felix Stroe are certitudinea că RAJA va continua să urce în acest clasament.

Modernizarea rețelei de apă va continua în Constanța. RAJA va schimba sute de kilometri de țevi, iar odată cu extinderea și în celelalte județe ale țării se vor genera venituri suplimentare prin implementarea unor noi proiecte finanțate din fonduri europene. Automat, asta va stimula crearea de noi locuri de muncă.

S.C. Raja S.A devine așadar o companie de bază la nivel național și ajută la dezvoltarea pe orizontală a economiei județului Constanța și nu numai.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea