RAJA continuă să investească la Medgidia

Scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate chiar dacă în perioada campaniei electorale s-a vorbit despre eliminarea societății din oraș. Totodată reprezentanții companiei reamintesc riscurile pe linie administrativă pe care trebuie să și le asume administrația locală dacă se va întâmpla acest lucru.

Potrivit specialiştilor RAJA, investiţiile în Medgidia sunt mai mult decât necesare. Asta deoarece calitatea serviciilor oferite de către societate trebuie să crească continuu și depinde foarte mult și de starea sistemelor operate. Astfel că a fost nevoie și de un preț care să susțină cheltuielile. Iar cum primăriile sunt acționare este nevoie de o susținere din partea instituției așa cum se întâmplă în toate localitățile

În perioada campaniei electorale s-a vorbit despre o eliminare a societății din Medgidia, de asemenea și despre un preț minim al apei potabile.

Reprezentanții companiei spun că până în prezent la Medgidia s-au invesit nu mai puțin de 11 milioane de euro din bani europeni. Pe lângă susținerea investițiilor în prețul apei se regăsesc și cheltuielile legate de mentenanța și funcționarea sistemelor, respectiv energie electrică, plata către Apele Române, salarii și utilaje.

Redactor: Daniel Albu