RAJA continuă modernizarea sistemelor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UJjYgEeBbvY[/youtube]Fiind interesată de calitatea serviciilor pe care le furnizează , sc RAJA sa desfășoară activități de modernizare a sistemelor prin programul Operațional Sectorial de Mediu  2007-2015.  230 de milioane de euro au fost destinați unor  lucrări ce prevăd Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare. Sunt vizate 22 de localități din regiunea Constanța-Ialomița.

Pentru că activitatea companiei RAJA este una amplă, s-a intervenit și la instalațiile de control de la Stația de epurare Constanța Nord pentru reducerea mirosului.

Chiar dacă RAJA are lucrări în plină desfășurare, o parte dintre acestea au fost deja finalizate . Au fost Reabilitate și Extinse rețelele de apă / canal  din Palazu și totodată realizate trei noi stații de pompare. A fost construită stația de Epurare Mangalia, s-a reabilitat stația de pompare ape uzate Poarta-Albă precum și rețeaua de apă potabilă, canalizare și pompare din Valu lui Traian.

Dezvoltarea sistemelor din custodia  RAJA nu se oprește aici. Până la sfârșitul anului 2013 alte șase proiecte vor fi terminate iar colectivul companiei se preocupă în prezent  de implementarea documentației necesare obținerii finanțării pentru  perioada 2014 – 2020.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adrian Corchie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.