RAJA a constituit zeci de echipe dotate cu utilaje ce vor acţiona în caz de urgenţă

Pentru asigurarea  unei bune funcţionări  a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, Societatea RAJA a constituit zeci de echipe dotate cu utilaje ce vor acţiona în caz de urgenţă .

Echipele de intervenție se vor afla în permanență în zonele cunoscute ca având un risc de inundații pentru a interveni cu promptitudine . Pentru orice fel de probleme cauzate de ploi, puteţi suna la tel:  0241/488108, functional 24 de ore din 24.

Până la ora actuală, nu s-au înregistrat probleme la nivelul sistemelor de alimentare cu apă și canalizare.  În cadrul Comandamentului pentru Situaţii de Urgentă, condus de viceprimarul Gabriel Stan, reprezentanţii Primăriei Constanţa, ai Inspectoratului Municipal de Protecţie Civilă, ai SC RAJA SA, Poliţiei Locale Constanţa şi ISU Dobrogea au hotarat amplasarea unor diguri gonflabile şi saci de nisip în zonele cele mai afectate de inundaţii: bd. 1 Mai, Biserica Sfânta Maria; în zona km 5; pe str.Dragoslavelor-str.Oneşti; zona Pod Butelii; zona Dacia; zona Tomis III – Parc Tăbăcărie. În plus, jandarmii vor distribui locuitorilor peste o mie de saci de nisip.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Alex Brinzaru