RAJA: Anunț pentru locuitorii din Constanța și Murfatlar

Echipele de intervenție SC RAJA SA anunță că au fost nevoite să reducă presiunea apei , pentru remedierea unei avarii de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. De asemenea, azi se va întrerupe furnizarea apei potabile într-o zonă din Murfatlar, pentru înlocuirea unui tronson dintr-o conductă de alimentare cu apă.

Pentru înlocuirea unui tronson de aproximativ 25 de metri, din conducta principală de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Credinței cu Mihai Corvin din Murfatlar, precum si pentru montarea unei noi vane in instalatia de furnizare a apei, SC RAJA SA  a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, în intervalul orar 10,00 – 16,00.Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe străzile Credinței, M. Basarabi, Macului, V. Pârvan și M. Corvin din orașul Murfatlar.

În cazul lucrărilor pentru remedierea avariei pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, ca urmare a debitului mare de apă, echipele de intervenție ale SC RAJA SA au fost nevoite să  reducă presiunea apei pe tronsonul afectat. Prin urmare, abonatii de pe străzile N. Iorga, Ion Rațiu, Crișana și cei arondați Punctului Termic 105 vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute până la ora 14,00

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Redactor: Isabela Boantă