RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a avertizărilor meteorologice de intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină, frecvente descărcări electrice și averse torențiale, cantitățile de apă putând depăși 40 l/mp și izolat 50…70 l/, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, de astăzi – 03 iulie, până  mâine – 04 iulie, la ora 16.00.

În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

“Asigurăm abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice cauzată de căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.”

Totodată, RAJA face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.