RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Din cauza avertizărilor meteo anunțate de Administrația Națională de Meteorologie, SC RAJA SA și-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență. Astfel, 38 de echipe sunt pregătite să intervină acolo unde va fi nevoie, atât în municipiul Constanța, cât și în județ.

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Portocaliu de ploi însemnate cantitati și vânt puternic, la nivelul S.C. RAJA S.A. a fost activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând de mâine, 07 octombrie , ora 09,00 și până luni, 09 octombrie, ora 08,00. Măsura a fost luată pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea din cauza condițiilor meteo. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite 38 de echipe de intervenţie, 16 pe municipiul Constanța si 22 în restul județului, dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

Conducerea regiei asigură toţi abonaţii că vor fi depuse toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea sunt cele legate de lipsa energiei electrice, cabluri de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratelul societăţii la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Redactor: Daniel Albu