RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

În urma atenționărilor meteorologice  de Cod Galben de vânt puternic și ploi torențiale, emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), SC RAJA SA Constanța și-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență.

ANM a emis a atenționare de  Cod Galben cu vânt puternic și averse torențiale, care vor depăşi local 30 l/mp și pe spații restrânse 50 – 70 l/mp.  Pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea eventualelor problemelor, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 16  iunie, ora 18:00 – 19 iunie, ora 10:00. Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ.  Conducerea Regiei de Apă asigură, pe această cale, toți abonaţii că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi.

Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, și care nu țin de operativitatea RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, cum ar fi  rețelele electrice afectate  de vânt). În aceste condiţii, abonaţii sut rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, consumatorilor care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă și canalizare, li se recomandă să anunțe în cel mai scurt timp la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.

Redactor: Daniel Albu