RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de vânt puternic și ploi, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a interveni în caz de necesitate.

Întrucât Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări de cod galben și vânt puternic  în mai multe regiuni, printre care și Dobrogea, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 19 aprilie 2017, ora 18:00 – 21 aprilie 2017, ora 10:00. Scopul acestuia este  este acela de a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate. La nivelul Comandamentului, au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ.

Astfel, Regia de apă îi asigură pe toţi abonaţii că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea, și care nu țin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, cum ar fi cabluri de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, sunt rugați  să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt.

Redactor: Daniel Albu