RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Portocaliu de vânt puternic, viscol și ninsoare, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 16 ianuarie, ora 20:00 – 18 ianuarie, ora 22:00.

La nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie rapidă, dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ. Măsurile au fost luate pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea din cauza condițiilor meteo. Reprezentanții RAJA asigură abonaţii că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Potrivit acestora, singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie și care nu țin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, în cazul cablurilor de înaltă tensiune rupte de vânt. În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

”Totodată facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924”.

Redactor: Daniel Albu