RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

S.C. RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a numeroaselor atenționări de vreme rea venite din partea meteorologilor.

În urma atenționărilor meteorologice de precipitații abundente și intensificări ale vântului, ce pot depăși 65 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 21 ianuarie 2018, ora 16,00 – 22 ianuarie 2018, ora 22,00.

În vederea remedierii rapide a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite 14 echipe de intervenţie pentru municipiul Constanța, respectiv 18 echipe pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

RAJA S.A îi asigură pe toţi abonaţii societăţii că echipele sale de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Redactor: Ramona Caba