RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben și Portocaliu de viscol, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. a fost activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă. Acesta va funcționa permanent până până duminică, 17 ianuarie, ora 20,00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului s-au constituit echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.

Conducerea regiei îi asigură pe abonați că vor face tot posibilul pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. ”Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt)”, precizează reprezentanții SC RAJA SA. În astfel de situații, RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat după ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, conducerea RAJA solicită tuturor consumatorilor care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratelul societăţii la numărul de telefon: 0241.66.44.44

Redactor: Mihaela Ciorbaru