Răfuială în plină stradă între membrii unei familii de romi din Năvodari

Un barbat a ajuns la spital dupa o sicanare in trafic. Victima si agresorul nu se afla la prima reglare de conturi in public.

Scene desprinse din filmele de actiune pe strada Mesteacanului din Navodari. Un barbat a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost lovit cu masina de unul din membrii familiei. Apropiatii victimei sustin ca barbatul se afla pe strada, atunci cand agresorul l-a lovit intentionat cu masina. Disperati, oamenii ameninta ca isi vor face dreptate singuri daca autoritatile nu vor lua masuri

Pe de alta parte, rude apropiate ale agresorului au alta varianta a intamplarilor.

Vecinii au tras o sperietura sora cu moartea.

Politistii de la Rutiera au mers la spital sa il testeze cu aparatul etilotest pe conducatorul auto. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii și în functie de categoria în care va fi incadrata fapta sa, soferul risca o pedeapsa intre 2-5 ani de inchisoare. Precizam faptul ca între cei doi exista un conflict mai vechi, care a inceput in anul 2014. Atunci, indivizii s-au luat la bătaie, în urma unei şicanări în trafic, lăsându-se cu înjunghieri. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au declanşat o anchetă .Dosarul a fost trimis în instanţă, iar agresorul a fost pus sub control judiciar.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes