Răfuială ca în filme, în localitatea constanțeană Mihail Kogalniceanu

Două clanuri de rromi au încercat să-și regleze conturile cu bâte, topoare si cutite. Pentru a-I calm ape scandalagii a fost nevoie de interventia trupelor DIAS. Si ambualnta a fost solicitată, dar in cele din urma oamenii nu au ajuns la spital, ci la politie pentru audieri.

Potrivit presupuselor victime, scandalul ar fi izbucnit de la volumul prea ridicat al muzicii. Oamenii s-au trezit în curte cu vecinii, înarmați și hotărâți să pună punct petrecerii. Aceștia au chemat ambulanță, după ce o femeie ar fi  fost impuscata in mana. Medicii sosiți la intervenție au constatat ca rana nu fusese provocata de glont ci, cel mai probabil, de o bâta. Nimeni nu a mers la spital, dar au ajuns la audieri. Când se părea că scandalul s-a încheiat, între cele două clanuri s-au incins din nou spiritele, și mai violent de această dată.

Pentru a ține situația sub control, au intervenit trupele DIAS. Persoanele implicate în scandal au fost duse la poliție pentru audieri, iar certăreții au fost amendați pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Oamenii legii au intocmit și un dosar pentru vatamare corporală.

Redactor: Nicoleta Antohi