Răducu Mazăre, ca vîntul pe A2 (VIDEO)

Gonea ca vântul pe Autostrada Soarelui, la volanul unui bolid de lux dar… a fost oprit de poliţie! Este vorba despre Răducu, fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre. Nu este pentru prima dată când tânărul de 18 ani este oprit de poliţişti pentru că îi place să apese prea tare pedala de acceleraţie!

17 mai 2012, fiul edilului Constanţei a rămas fără permis după ce a fost prins gonind cu 170 de kilometri pe oră pe Autostrada Soarelui.

22 august 2012, radarul poliţiştilor de la Direcţia Rutieră a surprins un bolid de lux care zbura cu peste 190 de kilometri pe oră. La volan? Nimeni altul decît Răducu Mazare, fiul primarului Constanţei.

Acesta le-a spus însă poliţiştilor că a făcut schimb cu pasagerul de pe locul din dreapta, înainte ca bolidul să fie înregistrat de radar.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cine este cel care a depăşit limita de viteză legală.

Între timp, pentru că nu avea documentele la el, deşi are drept de circulaţie pînă pe 27 septembrie, anul viitor, Răducu Mazăre a fost amendat.

Deşi este încă începător, Răducu Mazăre a rămas fără permis de conducere din luna mai, cînd a fost surprins gonind pe Autostrada Soarelui cu 170 de kilometri la oră. Fiul primarului a făcut la acea data contestaţie şi a obţinut drept de circulaţie provizoriu. Rămîne de văzut ce se va întîmpla însă cu permisul său după isprava din această dimineaţă.

Redactor: Andreea Barbu